Tento nádherně sytý a kořeněný rajčatový kečup se stane hvězdou vašeho stolu. Pro ty, kteří se snaží snížit objem snědeného cukru jsme zvolili verzi bez přidaného cukru. Jak známo, kečup mají v oblibě také malí gurmáni, tak ať si mohou dopřát dle chuti. Jako sladidlo jsme zvolili rozinky, které jsou přírodním sladidlem. Rozinky jsou ideální, protože hroznové víno roste zde v našich klimatických podmínkách, tudíž je pro našince velmi prospěšné. Hrozny jsou sušeny i se slupkou, a tak si zachovávají cenné látky, které přirozeně obsahují.
Rajčatový kečup bez přidaného cukru můžeme použít k dochucení polévek, ragú, omáček či těstovin. Nebo jen tak zamlsat k sýru, grilovanému, dušenému, pečenému masíčku, zelenině, tofu, klobáskám, do svačinky promáznout křupavou houstičku atd.
A co ještě?
V Čechách ručně a šetrně vyráběný kečup je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů, přidaného rafinovaného cukru, škrobů a GMO.