CHOCS, to je synonymum pro mistrovsky obalené plody v čokoládě nejvyšší kvality. Tentokrát jsme si vzali na mušku maliny ze srbských sadů. Ty jsou po dozrání usušeny metodou lyofilizace neboli sušení mrazem. Díky tomu si maliny uchovají nejen většinu svých živin, ale i plnou chuť, barvu, vůni a jako bonus krásně křupou. Na řadě je výběr kvalitní čokolády.
V NATU na obalování plodů používáme výhradně BIO čokoládu vyrobenou z kakaových bobů pocházejících z Ekvádoru. Zde v oblasti Santo Domingo De Los Tsachilas se rozprostírá rodinná farma Cedeño Aguilar. Naše single origin čokoláda se vyznačuje plnou chutí s ovocnými tóny a ve složení najdete pouze tři složky - kakaové máslo, třtinový cukr a mléko, nic víc. Pravá čokoláda se obejde i bez lecitinu, který do ní někteří výrobci přidávají pro lepší konzistenci.
A teď si představte spojení těchto dvou ingrediencí - voňavých malin a naší bílé čokolády, jedním slovem dokonalost. Po prvním ochutnání si malinové CHOCS zamilujete stejně jako my.
TIP: Balení ve skle je nejen ekologické, ale i velmi praktické. Vychutnejte si svoji oblíbenou sladkou odměnu kdykoliv máte chuť a pak si uschovejte skleničku na později.