Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.

Hovězí roštěnec je hřbetní část zadní čtvrti. Svalovinu tvoří poměrně rozsáhlé svalové celky hřbetních svalů, které jsou zvlášť mohutné v přední části. Na povrchu roštěnce je podle tučnosti konkrétního kusu zvířete slabší, nebo silnější vrstva tuku. V letních měsících kusy tuk ztrácejí a k podzimu nabírají.
Obrázek je ilustrační, tukové krytí nedokážeme zaručit dle fotografie, je u každého zvířete jiná.

Rib eye steak je ideální hlavně na gril a na pečení . Stařeno min. 21 dnů,
Jedná se o plátky bez kosti, o síle min. 2 cm (po vakuovém balení mohou vypadat slabší).

Vakuově baleno.

Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.

Hmotnost: min. 600 g
Složení: BIO maso stařené 21 dní
Skladování: 0-5 °C
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 4 dny
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ano
Energetická hodnota na 100 g/ml: 185 kcal
Tuky: 11 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 6 g
Sacharidy: 0 g
- z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 20 g
Sůl: 0 g