Že má láska žlutou barvu? Ať už mangovým Shotem doplňujete energii anebo děláte radost svým chuťovým buňkám, je návykový.
Díky své jemné chuti se hodí i pro začátečníky a dá se krásně zapojit do snídaňových kaší, smoothie i RAW dezertů.
Do vašeho těla s každým lokem dopraví 5 miliard přátelských bakterií a pozitivní účinky poznáte už po prvním týdnu užívání.
Radost, kterou si vezmete s sebou.
Každá z šesti recyklovaných lahviček vonících exoitkou pohladí vaše bříško i chuťové buňky. Unikátní složení, chuť a následující pocit vás přivede k novému pohledu na svět. Krásně osvěží, hydratuje i zasytí. Účinky nejlépe pocítíte při každodenní konzumaci.
Živé kultury, lahodná kyselkavá chuť a balení pro každou příležitost. Rostlinný bio fermentovaný nápoj obsahuje kultury Superhuman s přídavkem Lb. Reuteri pro silnější účinek a Lb. Plantarum pro lepší chuť.
Cocoguard Shot je vyroben pouze z rozmixované dužiny a vody z mladého kokosu, které jsou fermentovány pomocí 30ti bakteriálních kmenů, mezi nimiž je i 28 vysoce funkčních kmenů „Superhuman“. Cocoguard Shot obsahuje i speciálně upravenou (tzv. strukturovanou) filtrovanou vodu. Pro mnoho zákazníků je to nejlepší produkt z kokosu, energizující a osvěžující.
Navíc je v Cocoguard Shotu přirozeně obsažena vláknina galaktomanan vyskytující se v dužině mladého kokosu. Ta je ideální výživou pro přátelské bakterie, kterým se díky ní velice dobře daří, a mají tak o to vyšší sílu. Podporují prosperitu střevního mikrobiomu a mohou posilovat nejen zdraví našich střev, ale i náš celkový pocit štěstí. Cocoguard Shot neobsahuje laktózu ani žádné jiné živočišné složky a je přirozeně bez lepku. Hodí se tak pro nízkosacharidovou či bezlepkovou dietu, paleo nebo vegetariánský a veganský životní styl.
Zdravotní benefity
Jak vyhledávat zdravotní benefity pomocí AI?
Zadejte např. jaké zdravotní benefity přináší fermentovaný nápoj z mladého kokosu s těmito bakteriálními kmeny? Lactobacillus rhamnosus, L. plantarum, L. casei subsp. casei, L. paracasei, L. gasseri, L. helveticus, L. sakei, L. salivarius a, L. salivarius b, Lactococcus lactis subsp. lactis, Bifidobacterium longum, B. infantis, L. acidophilus, B. lactis a, B. bifidum, B. breve, B. lactis b, Enterococcus faecium, L. brevis, L. fermentum, L. plantarum, L. reuteri, L. rhamnosus, L. rhamnosus GG, Propionibacterium acidipropionici, Pediococcus acidilactici, Pediococcus pentosaceus, Streptococcus thermophilus
*) Díky obsahu manganu z mladé kokosové dužiny, 0,5 mg / 100 ml
Jakou má chuť
Jak jej nejlépe využít
Doporučujeme produkt skladovat při 1–5 °C, protože při teplotách nad 5°C ožívá a může dále fermentovat, což se pozná kyselejší chutí.