Zrající kravský sýr, který je lehce aromatický.
Vyrábíme ho ručně s minimem strojního zpracování a zraje minimálně 30 dní od výroby.
Tento sýr získal v roce 2019 ocenění Mls Pardubického kraje.
Vakuově baleno.
Hmotnost: 100 až 120 g
Složení: mléko, syřidlo, mlékárenské kultury, sůl
Skladování: 4-8 °C
Země původu: Česká republika
Přídatné látky: E327 – Laktát vápenatý
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 58 dní
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Šetrně pasterováno
Typ syřidla: HANNILASE ® /MICROLANT ® je mikrobiální koagulant mucorpepsinu vyrobený fermentací za použití vybraného kmene houby Rhizomucor miehei