Tento ušlechtilý destilát z výlisků hroznů odrůdy Pálava vyniká bohatým buketem, jemnou strukturou a dlouhou perzistencí. Vyroben tradiční destilací na živém ohni.
Proces destilace probíhá na originálním a dnes skutečně unikátním dvoukotlovém destilačním zařízení, čímž je zajištěna skutečná originalita tradičního čistého kvalitního moravského destilátu.
Doporučujeme:
Námi doporučovaná teplota podávání a skladování je od 10 – 18 °C.
Není nejmenší důvod naše destiláty chladit a nebo dokonce vymražovat!
Charakteristická jablečná chuť a vůně odrůdy moravské jaderničky z vytváří nádherný jemný destilát vyrobený tradiční dvojitou destilací v měděných kotlích na živém ohni.
Veškeré použité ovoce na výrobu pochází ze sadů jižní Moravy. Proces destilace probíhá na originálním a dnes skutečně unikátním dvoukotlovém destilačním zařízení, čímž je zajištěna skutečná originalita tradičního a kvalitního slováckého destilátu.
Námi doporučovaná teplota podávání a skladování je od 10–18 °C. Není nejmenší důvod destilát chladit a nebo dokonce vymrazovat!