Nakládané křupavé okurky podle kuchařů Ambiente.
Moravské okurky z Ivančič, které jsme zavařili podle vlastního receptu. Tyto okurky používají všichni šéfkuchaři v restauracích Ambiente. Přidávají se do bramborového salátu, do znojemské, tataráku a dalších českých pokrmů.
Sterilovaný hotový pokrm. Lehce snímatelné etikety.
Hmotnost: 670 g
Složení: okurky (velikost 5 - 8 cm), pitná voda, jedlá sůl, kvasný ocet lihový, přírodní aroma, hořčičné semínko, mrkev, cibule
Skladování: v suchu a temnu při teplotě od 0°C do + 30°C, po otevření uchovejte při teplotě od +4°C do + 8°C a spotřebujte do 3 dnů
Trvanlivost: 6 měsíců
Země původu: Česká republika
Alergeny: 10 - Hořčice
Energetická hodnota na 100 g/ml: 21 kcal
Tuky: 0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 4,3 g
- z toho cukry: 3,6 g
Bílkoviny: 0,5 g
Sůl: 1,4 g