Unikátní fermentovaný polévkový základ vytvořený z hrachového misa a cibule.
- Díky obsaženým enzymům jde o velmi zdravý pokrm s kořeny v Japonsku a Číně, surovinami je však přizpůsoben českému prostředí.
- Jednu lžíci stačí zalít horkou (nikoliv vařící) vodou a zamíchat. Vznikne tak jemná „cibulačka".
- Řemeslně vyrobeno v ČR.
Výrobek dodávaný ve vratném obalu: Obal není zálohovaný, ale až výrobek spotřebujete, můžete jej po domluvě se svým Organizátorem vrátit umytý na výdejní místo. Naši řidiči při předání nového zboží čisté obaly převezmou a následně je vrátíme zpět výrobci, kde vše znovu využijí. Tímto krokem nám pomůžete šetřit životní prostředí. Vrácení obalu však není povinné.
Hmotnost: 350 g
Složení: rýže sušená BIO, hrách sušený BIO, voda, sůl mořská, cibule sušená 6%, cibule restovaná sušená 6%, aspergillus oryzae, CZ-BIO-002
Skladování: při teplotě do 25°C, po otevření v chladu do 8°C
Vyrobeno v: ČR
Bez plastového obalu: Ano
Bez lepku: Ano
Přídatné látky: E300 – Kyselina askorbová (vitamin C)
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 6 týdnů
Vegan: Ano
Vratný nezálohovaný obal: Ano