Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.

Mlynář je polotvrdý sýr Alpského typu (Alp kase), vyrobený z čerstvého plnotučného mléka.
Na výrobu tohoto sýru používáme výhradně mléko z pastvy (nebo zimní senné mléko), které je to nejkvalitnější co může naše kráva nabídnout.

Mléko očkujeme švýcarskou horskou kulturou. Při výrobě ctíme několikasetletou recepturu.
Sýry vyrábíme v bochnících o váze cca 6 kg, které zrají minimálně tři měsíce, za denní péče a ošetřování solí a směsí kultur.
Tento mladý sýr má pružnou strukturu a jemnější chuť, hodí se velmi dobře například k suchému červenému vínu.

Hmotnost: min. 270 g
Složení: mléko, mléčná kultura, syřidlo, sůl
Skladování: skladujte při teplotě 2-8 °C, po otevření ihned spotřebujte
Země původu: Česká republika
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 17 dnů
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Šetrně pasterováno
Typ syřidla: neuvádí