Tato čokoláda s nízkým obsahem cukrů je společné dílo Míšiny čokolády a blogerky Cukrfree.
Po roce vymýšlení a testování se zrodila čokoláda bez přidaného cukru - hořká s kešu ořechy.
Tmavá čokoláda z výběrových BIO kakaových bobů z Tanzanie vyhrála zlatou medaili na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně.
K tomuto čokoládovému skvostu se přidaly kousky pražených kešu oříšků a vznikla naprosto neodolatelná kombinace.
Kešu jsou přirozeně nasládlé a krásně tak doplňují čokoládu s intenzivními ovocnými chuťovými tóny.
Čokoláda je dlouhým mletím jemná a rozplyne se vám na jazyku a vy si potom ještě na závěr vychutnáte křupavost pražených kešu.
Neváhejte a ochutnejte!
Vyrobena pouze z BIO kakaových bobů a lahodných kešu.
Věděli jste, že:
Za kvalitní čokoládou nemusíme jezdit na míle daleko, máme ji u nás doma! Česká značka Míšina čokoláda ze Zbraslavi sbírá jedno světové ocenění za druhým. V roce 2015 ji založila Michaela Dohnálková, kterou k založení přivedla celoživotní láska k čokoládě. Od roku 2017 získaly Míšiny čokolády již více než 50 ocenění na prestižních mezinárodních soutěžích včetně několika zlatých medailí. Jako jediná česká čokoláda v historii soutěže získala také nejvyšší ocenění – tři hvězdičky – v mezinárodní gurmánské soutěži Great Taste Awards.