Oblíbené tvargle nakládané s vlašskými ořechy a česnekem.
Vynikající chuťovka k pivu či vínu nebo plnohodnotná snídaně, například s do křupava opečeným toastem.
Doporučujeme vyzkoušet s pivy produkce minipivovaru Tvarg, jsou dokonale vyladěné právě k této pochoutce.
Řemeslně vyrobené Tvargle - sýr zrající pod mazem, vyrábíme z ryze českého tvarohu s vysokým podílem ruční práce.
Tvargle (tvarůžky) získaly ocenění Regionální potravina Olomouckého kraje a mohou se pyšnit certifikátem Haná regionální produkt, který zaručuje jejich kvalitu a původ v regionu.
Hmotnost: 160 g
Složení: tvargle 65 % (tvaroh, jedlá sůl, mlékárenské kultury, regulátory
kyselosti uhličitan vápenatý, hydrogenuhličitan sodný),
slunečnicový olej, sušený česnek 6%, vlašské ořechy 6%,
petrželová nať
Skladování: 4-8 °C
Země původu: Česká republika
Bez plastového obalu: Ano
Přídatné látky: E500 – Sodné uhličitany
Přídatné látky: E170 – Uhličitan vápenatý
Alergeny: 8 - Skořápkové plody
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 26 dnů
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Nízkotučné
Ošetření: Nepasterováno
Energetická hodnota na 100 g/ml: 179 kcal
Tuky: 5,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g
Sacharidy: 2,6 g
- z toho cukry: 0,9 g
Bílkoviny: 29 g
Sůl: 3,6 g
Ocenění: Regionální potravina
Typ syřidla: mikrobiální