Česká klasika v podání šéfkuchařů z restaurací Lokál. Připravena z hovězího vývaru a hovězího masa s perníkovým kořením. Můžete si ji vychutnat, jak s knedlíkem, tak s těstovinami.
Příprava
Přidejte minimálně 100 ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
Dodavatel garantuje, že hotovka je připravována z českého masa z malého a středního chovu. Původ masa pravidelně kontrolujeme.
Sterilovaný hotový pokrm. Lehce snímatelné etikety.
Výrobce: Lokál
Hmotnost: 500 g
Složení: hovězí maso 30 %, hovězí vývar (kosti, celer, mrkev, petržel, koření), cibule, mrkev, rajčatový protlak (rajčata, jedlá sůl), celer, petržel, cukr, perník (pšeničná mouka, cukr, perníkové koření), sádlo škvařené, špek, ocet kvasný lihový, citron, koření, jedlá sůl
Skladování: v suchu a temnu a při pokojové teplotě, po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 24 hodin
Trvanlivost: 2 měsíce
Země původu: Česká republika
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek
Alergeny: 9 - Celer
Energetická hodnota na 100 g/ml: 99 kcal
Tuky: 5,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 2,7 g
Sacharidy: 7,6 g
- z toho cukry: 6,2 g
Bílkoviny: 5 g
Sůl: 0,4 g