Ochutnejte jedinečný cider vyrobený tradičním způsobem - fermentací čerstvého jablečného a višňového moštu, doladěno špetkou třtinového cukru.
Cidery Tátův sad vynikají až dvouletým zráním, díky kterému získávají svou nezaměnitelnou vyváženou chuť.
- Jan Abt si zakládá na pečlivém a tradičním postupu při výrobě a také na tom, aby použité suroviny ani samotné výrobky nebyly chemicky ošetřovány. - Sám na to dohlíží po celý proces výroby – od sklizně jablek, přes lisování, fermentaci, zrání až po samotné plnění.
Alkohol: 6,2 %
Objem: 0,33 l
Složení: čerstvě lisovaný fermentovaný jablečný mošt, čerstvě lisovaná višňový šťáva, jablečný mošt, třtinový cukr.
Může obsahovat stopy: síry
Skladování: při teplotě od 0 do 25 °C mimo přímé sluneční světlo, po otevření zkonzumujte co nejdříve
Trvanlivost: min. 4 měsíce
Země původu: Česká republika
Bez plastového obalu: Ano
Bez lepku: Ano
Přídatné látky: E290 – Oxid uhličitý
Alergeny: 12 - Oxid siřičitý a siřičitany
Ošetření: Šetrně pasterováno
Vegan: Ano