Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
Kreditobraní
80 Kč
4 Kč
400 Kč/kg
Doručíme od úterý 8. 4.
5 %
do 6. 4.
+6
Doručíme od úterý 8. 4.

Příprava balkánského sýru RODOPI probíhá v souladu s bulharskou recepturou.

Mléko se pasterizuje, ochladí a naočkuje původní bulharskou kulturou, jejíž základem jsou bakterie Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus.
Po vyzrání se nakrájí na velké kousky a zahřeje tak aby se srazil a oddělila se od něho syrovátka.
Za občasného míchání se nechá zrno uzrát.
Po ochlazení následuje jeho slití do plátýnka, kde se v klidu scedí a nakrájíme na kostky, které se naloží do slaného laku.
Po vyzrání se zabalí do vakuového obalu.

Ani tento produkt RODOPI neobsahuje žádná éčka, přesto vám v lednici vydrží 3 až 6 měsíců.

Hmotnost: 200 g
Složení: čerstvé pasterované farmářské mléko, živé kultury Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Lactococcus lactis, Lactococcus cremoris, Lactobacillus casei, syřidlo, sůl
Skladování: 4-8 °C
Trvanlivost: 90
Země původu: Česká republika
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 2 měsíce
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota na 100 g/ml: 294 kcal
Tuky: 25 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 13 g
Sacharidy: 4 g
Vláknina: 12 g
- z toho cukry: 3 g
Bílkoviny: 19 g
Sůl: 2,5 g