Kapří hlava a vnitřnosti na vaření vynikající vánoční rybí polévky.
Foto je ilustrační.
Kapr obecný je chován na naší farmě v přírodních podmínkách. Vykupujeme jej ze sádek ve velikosti asi 1-1,5 kg a následně chováme v přírodní tůni na naší farmě (plocha je cca 4 000m²) ve vodě, která přitéká z lesa. Je krmen přírodním krmením.
Porážka probíhá v den expedice na centrální sklad. Usmrcování probíhá na jatkách v malém množství kusů porážky, omračující ránou a následně vykrvením, při větším množství kusů porážky v kádi elektrickým proudem. Vše dle podmínek SVSCR.
Čerstvý kapr je ideální k úpravě na na pečení, smažení, vaření, nebo při větší velikosti k uzení.
Je dodáván vakuově zabalen, vykuchaný. Mlíčí nebo jikry jsou součást balení.
Chcete rychle a jednoduše ochutit rybu či rybí pokrm? Použijte skvělou Rybí Bujónku.