Voňavé, šťavnaté BIO mandarinky od Sicilských farmářů. Kúru můžete použít do pečení i čaje, jelikož není chemicky ošetřena.
Krásné BIO mandarinky s intenzivní chutí!
Mandarinka Tardivo di Ciaculli dozrává později než jiné odrůdy a nabízí bohaté aroma a chuť, stejně jako jedinečné a nenapodobitelné nutriční a antioxidační vlastnosti.
Tato odrůda se pěstuje poblíž Palerma, v okrese Ciaculli.
Nabízíme vám krásné ekologicky pěstované ovoce. Můžete si je vychutnat tak, jak jsou, jako klementinku, nebo si z nich můžete udělat šťávu či je použít do pečiva se sušeným ovocem i bez něj. Tato odrůda také dobře funguje v kuřecím vývaru, se syrovou zeleninou, drůbeží, rybami a korýši.
Tyto BIO mandarinky jsou pěstovány podle přísných ekologických pravidel v sadech na jihu Sicílie. Farma vlastní ekologický certifikát kvality, a proto si můžete být jisti, že neobsahují žádné zbytky pesticidů nebo syntetických herbicidů.
Aby vám citrusy vydržely co nejdéle čerstvé, skladujte je v tmavé místnosti při teplotě do 8 °C a odděleně od ostatního ovoce.