Vepřový bok je jednou z tučnějších výsekových částí vepřového. Nachází se od krku až k pupku. Díky obsahu tuku, který je velmi chuťově výrazný, patří bok mezi jednu z nejchutnějších částí. Hodí se na pečení, nadívání, uzení, vaření a dušení.
K přípravě lahodné polévky můžete použít čerstvou zeleninu z naší polévkové bedýnky.
Vepřový bůček vakuově zabalený po přibližně 1 kg. Pochází z prasat výhradně z českých chovů v Polabí.
Naše české maso je záruka kvality - kontrolujeme na vlastních jatkách za přítomnosti veterinářů. Živá zvířata necestují dál než 15 km, což znamená méně stresu pro živá zvířata a menší uhlíkovou stopu.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.