Kimchi je svěží, křupavý korejský zelný salát, co pomalu kvasí do krásy.
Jde o naloženou, fermentovanou zeleninu za pomoci bakterií mléčného kvašení, a zároveň o jeden z nejzdravějších způsobů zpracování zeleniny.
- Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií.
- V našem podání je navíc 100% vegan – místo rybí omáčky používáme japonskou sójovku Kikkoman.
-
Lepek je odstraněn fermentací.
- Naše kimchi je charakteristické svou komplexní chutí, kde jako první vyniká typická kyselost a velmi jemná pikantnost.
- S každým soustem konzumujete pořádnou porci vitamínů, ale také vápník, železo, velké množství antioxidantů či probiotik ve formě přátelských Lactobacillus bakterií.
-
Lze si ho dát samostatně, jako přílohu nebo použít jako přísadu do jídel.
Hmotnost: 300 g
Složení: pekingské zelí, červené zelí, červená ředkev, jarní cibulka, fialová mrkev, česnek, zázvor, chilli vločky Gochugaru, sójová omáčka Kikkoman (voda, sójové boby, pšenice, sůl), himálajská sůl, rýžový škrob
Může obsahovat stopy: skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
Skladování: při teplotě 2-6 °C
Země původu: Česká republika
Bez plastového obalu: Ano
Bez lepku: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 6 - Sójové boby
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek
Minimální trvanlivost ode dne doručení: min. 1 měsíc
Vegan: Ano
Energetická hodnota na 100 g/ml: 34 kcal
Tuky: 0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 4,5 g
- z toho cukry: 0,4 g
Vláknina: 3 g
Bílkoviny: 2 g
Sůl: 2 g