Vánoční zavařenina z červeného rybízu je jasná volba pro hospodyňky, které počítají s výrobou lineckého pečiva.
Co je to a co s tím?
Zavařenina z červeného rybízu je jasná volba nejen pro linecké pečivo, ale potěší i příznivce sladkých snídaní. Jemně nakyslá chuť zavařeniny propojená s vůní rozmarýnu vám přispěje k sváteční pohodě. Jemná vůně rozmarýnu podtrhuje kyselost rybízu a evokuje vůni jehličí. Červenorybízová zavařenina namazaná na čerstvý chléb nebo křupavou housku je extatickým zážitkem pro všechny, kdo ochutnají. „Obyčejný“ chléb můžeme vyměnit za slavnostnější lívance či palačinky třeba k nedělní snídani. Tato zavařenina je také skvělým doplňkem nejrůznějších rolád, koláčů, lineckého cukroví, dortů a podobně. Rozhodně je také chutnou kombinací s bílým jogurtem nebo smetanou nebo jako výtečný dezert. Tato zavařenina se uplatní i k sýrům feta nebo brie. Může být také alternativou brusinkové omáčky.
Zavařenina obsahuje min. 74 % červeného rybízu!
A co ještě?
Ručně a šetrně vyráběná červenorybízová zavařenina s rozmarýnem je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.