Jak z názvu vyplývá, je tento výrobek dobrou alternativou strouhanky k obalování při smažení masa, zeleniny, žampiónů či sýrů. V trojobalu ho lze používat v kombinaci s rýžovou moukou. Kukuřičnou strouhanku můžeme použít také k přípravě různých panád a těstíček ke smažení.
- Výrobek může sloužit k zahušťování polévek, omáček, jako pojivo mletých mas či zeleninových karbanátků, k vysypávání formy při pečení.
- V cukrářské výrobě ho lze použít například v jablečném závinu (zahušťování jablečné náplně) nebo jako součást některého těsta.
- V neposlední řadě z něj můžeme připravit jednodruhovou obilnou kukuřičnou kaši.
Výrobce: Nominal
Hmotnost: 200 g
Složení: Kukuřičná krupice. Může obsahovat stopy lepku.
Může obsahovat stopy: lepku
Skladování: V suchu a chladu při relativní vlhkosti do 75 %.
Trvanlivost: 5,33 měsíců
Země původu: Země neznámá
Bez lepku: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Bez přidaného cukru a sladidel: Ano
Bez vajec: Ano
Vegan: Ano