Tvaroh vyrobený z kozího mléka.
Tvaroh je vhodný k přímé spotřebě, k výrobě pomazánek a dezertů ve slaném i sladkém provedení.
Naše kozy jsou od jara do podzimu na pastvinách. Mají volné ustájení a k dispozici podestýlku tvořenou ze slámy.
Mléko zpracováváme v naší sýrárně a je ošetřeno šetrnou pasterací.
Mléčné výrobky obsahují pouze mlékárenské kultury a mikrobiální syřidla.
Hmotnost: 250 g
Složení: mléko, syřidlo, mlékárenské kultury
Skladování: 4-8 °C
Přídatné látky: E327 – Laktát vápenatý
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 6 dní
Typ mléka: Kozí
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Šetrně pasterováno
Typ syřidla: HANNILASE ® /MICROLANT ® je mikrobiální koagulant mucorpepsinu vyrobený fermentací za použití vybraného kmene houby Rhizomucor miehei