Ovoce je sušeno při konstantní teplotě 40 – 45 stupňů dokud dehydratace nedosáhne svého optimálního bodu mezi 5 a -15%. Takto jsou produkty zcela přirozené, nepoužívají se žádné typy konzervačních látek. Ovoce si zachovává svou pravou chuť a aroma.
Řemeslná a 100% přírodní zpracování umožňuje zachovat chuť a aroma produktů bez konzervačních látek a barviv.
Díky nejvyšší kvalitě surovin a velmi pečlivému řemeslnému zpracování se podaří zachovat neporušená chuť a vůně bez nutnosti přidávat jakékoli konzervační látky nebo barviva.
Sušené ovoce pochází z ekologického zemědělství a jsou certifikované Analuským výborem pro ekologické zemědělství (CAAE) a Junta de Analucía.
Sušená broskev má vysoký obsah sacharidů, pomáhá udržovat potřebné množství energie a je ideální jako zdravá svačinka. Obsahuje vitamíny (provitamín A, vitamín B3, niacin a v menším množství vitamín C. Obsahuje také vlákninu a minerály jako je draslík, vápník, hořčík a železo.
** Ideální jako zdravé občerstvení.**