Lákavá kombinace přírodního jogurtu s medem.
Přírodní jogurt Rodopi se vyrábí z čerstvého farmářského mléka.
Kromě mléka obsahuje symbiotické kultury, které byly izolovany v bulharských horách Rodopi.
Tyto kultury tvoří bakterie Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus a přidávají jogurtu onu specifickou, příjemně mléčně kysanou chuť a vůni.
Příprava jogurtu probíhá v souladu s původní bulharskou recepturou: mléko se pasterizuje, naočkuje se, rozleje se do sklenic, na jejichž dně je rozlít včelí med, nechá se dozrát a pak se ochladí.
Hotový jogurt vydrží v ledničce minimálně 20 dní, i když nemá v sobě žádné konzervanty.
Ale co je zajímavější - zůstává přitom živý.
Výrobek dodávaný ve vratném obalu: Obal není zálohovaný, ale až výrobek spotřebujete, můžete jej po domluvě se svou Organizátorkou vrátit umytý na výdejní místo. Naši řidiči při předání nového zboží čisté obaly převezmou a následně je vrátíme zpět výrobci, kde vše znovu využijí. Tímto krokem nám pomůžete šetřit životní prostředí. Vrácení obalu však není povinné.