Abychom vám usnadnili práci a šetřili váš čas, naleznete v našem sortimentu také krůtí maso, které meleme vždy čerstvé z krůtích prsou a ořezu. Nemeleme zde žádné zbytky či kůže, ale pouze kvalitní celé maso. Mleté krůtí maso je výborné pro přípravu hamburgerů, masových kuliček nebo dalších vynikajících jídel.
Abychom mohli prodávat mleté maso balené, musíme dle nařízení státních orgánů do mletého masa přidávat sůl v minimální dávce 1 % - což znamená 10 g na 1 kg masa. Přidáváme klasickou kuchyňskou sůl. Pro ty z vás, kteří solí méně, již není třeba maso solit.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.