BIO kokosový cukr využijete namísto klasického bílého rafinovaného cukru.
- Má zlato-hnědou barvu a pocitově je méně sladký, jak klasický cukr. Má úžasně karamelovou chuť.
- Kokosový cukr je vyroben z nektaru kokosového květu. Při získávání nektaru není nutné kácet palmy.
- Občas BIO kokosovým cukrem nakrmíme Tibi vodní kefír, i kombuchu.
Hmotnost: 500 g
Složení: bio kokosový cukr
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20 °C, max, 65 % vlhkost vzduchu)
Trvanlivost: 1 rok
Země původu: Indonésie
Baleno v: ČR
Certifikace: BIO
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Energetická hodnota na 100 g/ml: 1 559 kcal
Tuky: 0,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 93,4 g
- z toho cukry: 86,9 g
Bílkoviny: 0 g
Sůl: 0,9 g