Ekofarma Babiny je rodinná farma v Českém středohoří výjimečná vlastním ekologickým chovem masného skotu a vlastní bez stresovou porážkou. Maso standardně zraje na sucho min. 14 dní a steaky navíc necháváme dozrát na mokro ve vakuovém balení min. 45 dní, což masu dodává jedinečnou křehkost, šťavnatost a následně i chuť.
Vysoký roštěnec se nachází za přední kýtou. Z této části je maso velmi kvalitní a šťavnaté a vyrobíte z něj tak výborné steaky, nebo minutky. Při přípravě je vhodné nechat na mase alespoň 1 cm tlustou tukovou vrstvu, která se při pečení vsákne do masa a maso je pak mnohem šťavnatější a chutnější.
Vakuově baleno.
Po otevření ihned spotřebujte.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.