Tato cibuláda vás možná rozpláče... blahem.
Českou cibuli nejdříve necháme karamelizovat s tymiánem, červeným vínem a portským. Dáváme ji čas, nespěcháme. Poté ji zavařujeme po dobu asi 8 minut. Tak vzniká jemně pikantní omáčka, která se výborně hodí ke grilovanému masu nebo k francouzským sýrům.
Hmotnost: 270 g
Složení: červená cibule, třtinový cukr, česnek, pepř, červené víno, balzamikový ocet, portské víno, lístky tymiánu, olivový olej
Skladování: po otevření skladujte do 5 °C
Trvanlivost: 365 dnů
Bez plastového obalu: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Ošetření: Sterilováno
Energetická hodnota na 100 g/ml: 164 kcal
Tuky: 0,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 38 g
- z toho cukry: 38 g
Bílkoviny: 4 g
Sůl: 0,71 g