Co je to a co s tím?
Pasta z červených chilli papriček habanero v kombinaci se sušenými rajčaty je výborným společníkem při stolování. Pro každého, kdo má rád zajímavou a pikantní chuť. Můžeme ji přimíchat do rýže, těstovin, kuskusu, pohanky. Dále je výborná do jemných krémových polévek, kterým dodá příjemně hřejivou chuť a barvu. Pro masožrouty ke steakům a přírodním plátkům. Můžeme také přimíchat do šťávy, omáčky, guláše apod. Při posezení u sklenky se hodí k sýrům nebo jen tak na bagetku. Kombinací se dá vymyslet mnoho, fantazii se meze nekladou.
Kdo ji ochutná, ihned se do ní zamiluje, tak jako já. Pasta je složená z přírodních surovin, takže zdravé pálení a žhavení.
A co ještě?
Ručně a šetrně vyráběná pasta z červených chilli habanero je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO a laktózy.