Štěstí ve skle. Karameláda se vyrábí ze sušeného kokosového mléka, dužiny, nektaru a oříšků kešu.
Namažte si ji na toust, nebo ji ujídejte jen tak po lžičkách. Ale pozor – mizí příliš rychle.
Hmotnost: 300 g
Složení: kokosový nektar, BIO pražená kokosová dužina, BIO sušené kokosové mléko (BIO kokosový extrakt 97,5 %, tapiokový škrob 2 %, akátová vláknina 0,5 %), BIO kešu
Skladování: při pokojové teplotě
Trvanlivost: více než 6 měsíců
Země původu: ČR
Certifikace: BIO
Bez plastového obalu: Ano
Přídatné látky: E1442 – Hydroxypropylovaný škrobový fosfát
Alergeny: 8 - Skořápkové plody
Energetická hodnota na 100 g/ml: 535 kcal
Tuky: 36 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 32 g
Sacharidy: 45 g
- z toho cukry: 38 g
Vláknina: 3 g
Bílkoviny: 4 g