HABANERO CHOCOLATE - Capsicum Chinense
425 000 SHU, nádherná paprička s čokoládově hnědou barvou. Plody jsou pevné, lesklé o váze cca 10-12g, Habanero chocolate je původem z Mexika, je vhodná jak k sušení, tak i přípravě omáček a dalšímu zpracování.
Rostlina je bujnějšího vzrůstu, proto jí zajistěte dostatek prostoru.
Doporučujeme pěstování ve foliáku nebo skleníku, kde Habanero poskytne velmi vysoký výnos.
Plody obsahují Kapsaicin, proto při zpracování používejte rukavice.
Chilli lze pěstovat celoročně jako pokojovku, nebo jako přenosnou rostlinu.
Vysévat můžeme od začátku února, pro klíčení zajistíme teplotu nad 25 °C. Po vyklíčení teplotu snížíme na 17-22 °C a dopřejeme rostlině maximu světla. Na stanoviště vysazujeme až když teplota ani v noci neklesá pod 10 °C.
Semena ani mateční rostliny nejsou chemicky ošetřené.
10 semen z vlastní produkce.
Celý obal je 100% recyklovatelný.