Lyofilizované neboli mrazem sušené kousky ananasu si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovávají většinu původních vlastností jako je vůně, chuť, barva a živiny. Jsou krásně křupavé, lehké a výživné. Lyofilizace: Modernější, efektivnější a sofistikovaný způsob sušení ovoce oproti klasickému je hluboké a rychlé zmrazení ovoce a následné sušení pod nízkým tlakem. Díky tomuto procesu si ovoce zachovává většinu svých původních vlastností jako je chuť, tvar, barva, aroma. Při klasickém sušení se ovoce suší na slunci nebo v sušičkách při vysokých teplotách. Dojde většinou ke změně chuti, barvy, tvaru a v neposlední řadě nutričního profilu. Při lyofilizaci se zachovávají téměř všechny vitamíny a minerální látky v ovoci, je zbavené všech mikrobiálních nečistot a má delší trvanlivost. Použití: samostatně jako svačina pro děti i dospělé do snídaňových kaší příprava smoothie zdobení při pečení RAW kuchyně Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 1591 kJ / 376 kcal Tuky: 0,85 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,06 g Sacharidy: 83,21 g z toho cukry: 69,94 g Bílkoviny: 3,83 g Vláknina: 9,94 g Sůl: 0,02 g Složení: lyofilizovaný ananas Poznámka: Upozorňujeme, že u sušených plodů není možné jakkoliv zabránit polámání či rozdrcení při dopravě. Země původu: Německo/Čína Prodávající: GOODIE s.r.o.