Přirozeně fermentované a vyzrálé ječmeno-cizrnové miso v BIO kvalitě. Bez konzervačních látek a barviv či GMO. Vyrobeno ručně dle tradiční receptury z lokálních BIO surovin.
Miso je vhodné jako:
• Polévkový základ místo bujónu.
• Zpestření zeleninových a těstovinových salátů.
• K dochucení a zahuštění.
• K marinování masa, ryb, tofu.
BARLEE´S miso se vyrábí fermentací bio surovin ječmene a cizrny za přítomnosti ušlehtilé plísně (koji). Řadí se do kategorie světlé miso – shiro miso. V chuti je jemnější a sladší než tmavší misa, která prochází delší fermentací. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle fermentovalo a tím intenzivnější je jeho chuť. Obsahuje kousky cizrny.
Proč zařadit miso do jídelníčku?
Miso pasta patří doslova mezi zázračné potraviny, obsahuje výborně stravitelné bílkoviny, řadu vitaminů, minerálů, enzymů a dalších látek.
• dodá vašemu jídlu šmrnc – Miso se pyšní pátou chutí umami, která je označována za lahodnou, delikátní.
• pomáhá harmonizovat trávení a povzbuzuje životní sílu
• vyživuje pokožku a krev (podporuje tvorbu buněk)
• má detoxikační účinky
Vlastnosti:
• Bez konzervačních látek a bez GMO
• Vegan
• Bio
Benefity:
• Fermentované produkty zlepšují rovnováhu střevní mikroflóry a napomáhají trávení.
• Vyrobeno dle tradiční receptury z lokálních bio surovin.
• Bez konzervantů, barviv, umělých sladidel a přidaných zvýrazňovačů chuti.
• Obsahuje pátou chuť umami, která se označuje jako „lahodná“, či „chuť zralosti“.
• Vhodné pro vegany a vegetariány.