Mrazem sušené maliny pokryté kvalitní ruby čokoládou tvoří neodolatelnou kombinaci plnou ovocné chuti. Lehké křupnutí probudí symfonii ryze přírodní chuti malin doplněnou o jemnost s ovocnými a vanilkovými podtóny ruby čokolády. Díky lyofilizaci maliny obsahují nutričně hodnotné látky včetně vitamínu C. Jemnou přirozenou kyselost vyvažuje doslazení sušenou třtinovou šťávou s až 50x větších obsahem minerálních látek v porovnání s bílým rafinovaným cukrem, který ve složení rozhodně nenajdete. Zkrátka zdravější mlsání ideální pro zahnání chutí na sladké.
Lyofilizace neboli sušení mrazem umožňuje šetrně odstranit vodu, a zároveň maximálně zachovat barvu, chuť i nutričně hodnotné látky (vitamíny, minerály, antioxidanty, vlákninu) v ovoci.
Věděli jste, že?
Nejmladší přírodní druh čokolády představený až v roce 2017 s atraktivní růžovou barvou se vyrábí z kakaových bobů speciální odrůdy Ruby cocoa. Celkem již existují 4 druhy čokolády – bílá, mléčná, hořká a ruby.
Vlastnosti
Využití
K přímé spotřebě pro zahnání chuti na sladké a jako zdravější mlsání. Díky praktickému uzavíratelnému balení můžete maliny v čokoládě ujídat postupně, nebo si je vzít s sebou na cesty.