Vepřová znojemská - 2 porce.
V JaMi milujeme poctivou českou kuchyni a s ní spojené omáčky. Používáme jedině maso z malých rodinných farem v bio a farmářské kvalitě a kvalitní zeleninu. Základem každé dobré omáčky je silný vývar, jenž připravíme dlouhým tažením z kostí, zeleniny a koření v případě naší vepřové Znojemské omáčky jsou to vepřové kosti z Ekofarma Uher spol. s. r. o., vepřový vývar pak táhneme 10 hodin. Mezi jednu z oblíbených klasik patří znojemská pečeně z vepřového masa, s typickou omáčkou, v jejíž chuti hrají prim nakládané okurky a vepřové uzené. Na omáčku používáme jedině vepřové maso a vepřové uzené bez konzervantů z Ekofarma Uher spol. s.r.o. Buď jejich vlastní odchované přeštické vepřové z venkovního chovu a dále přikupují prasátka od českého chovatele, které si následně od něj přivezou a minimálně měsíc dva je nechají ve volném chovu se adaptovat a krmit se jejich vlastním zdravějším krmením, čím se prasátko stane zdravější. Veškerá porážka pak probíhá na Ekofarmě Uher ekologické porážce přímo na farmě bez stresu z převozu.
Dodavatel garantuje, že hotovka je připravována z českého masa z malého a středního chovu. Původ masa pravidelně kontrolujeme.