Treska tmavá je sladká a jemná nádherná ryba, kterou lze použít pro všechny typy úprav. Loin z tresky znamená svíčková z tresky, tedy ta nejlepší část z ryby - maso je absolutně bez kostí.
Treska tmavá je blízký příbuzný tresky obecné. Má stejné tělo ve tvaru torpéda a lehce sladkou chuť. Ve srovnání s treskou obecnou je menší. V syrovém stavu má o něco tmavší maso, které zbělá vařením. Protože treska tmavá má certifikaci MSC, je to skvělá volba, když hledáte rybu, kterou lze použít pro všechny druhy kuchyní. Je to lahodná ryba, kterou lze podávat ve formě filetu nebo z ní připravit polévky, rybí koláče nebo tacos.
Populace tresky tmavé jsou velmi pečlivě spravovány, certifikovány MSC a dodržují Island Responsible pravidla pro řízení rybolovu.
MSC certifikace je určena pouze pro ryby volně žijící, tedy divoké, a zajišťuje plnění požadavků pro udržitelný rybolov. Více informací najdete v Příběhu dodavatele.
V balení 2 ks, vakuově baleno.
Chcete rychle a jednoduše ochutit rybu či rybí pokrm? Použijte skvělou Rybí Bujónku.