Škvarky se vyrábějí vařením nebo smažením tuku z vepřové kůže, dokud není křehký a zlatohnědý. Výsledný produkt je křupavá a chutná svačina či večeře, ideálně podávaná s čerstvým chlebem.
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Hmotnost: 380 g
Složení: vepřové sádlo 67 %, vepřové škvarky 30 %, vepřové sádlo, jedlá sůl, koření
Skladování: na stinném místě do 20 °C
Země původu: Česká republika
Bez plastového obalu: Ano
Bez lepku: Ano
Bez laktózy: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 21 dní
Energetická hodnota na 100 g/ml: 849 kcal
Tuky: 95 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 30 g
Sacharidy: 0,1 g
- z toho cukry: 0,5 g
Bílkoviny: 0,2 g
Sůl: 0,5 g