Látky obsažené v jablku jsou velmi různorodé a velmi cenné. Jablka obsahují vodu, vitaminy jako provitamin A, vitaminy B1, B2, B3, B6, kyselinu listovou, vitamin C, vitamin E ale také flavonidy – pigmentové látky, minerální látky, stopové prvky a bioaktivní substance, které jsou nepostradatelnou součástí zdravé výživy, a pektin. Jablka obsahují 3 až 16 % cukrů na 100 g čerstvé hmoty.
Mošty, pyré a další produkty jsme začali vyrábět pod značkou Ovocňák v moštárně v Rudicích a od roku 2019 i na farmě v Beckově na Slovensku. Od dubna 2023 máme kompletně výrobu přesunutou na farmu, protože blíže našemu ovoci již ani být nelze. Vyrábíme převážně z ovoce a zeleniny od sadařů a pěstitelů z Moravy, západního Slovenska a v případě nepřízně počasí i okolních zemí. Asi třetinu ovoce pěstujeme ve vlastních sadech, které jsme založili v roce 2013 a na kvalitu surovin tak nejen dohlížíme, ale i si ji sami určujeme.