BIO trhaná paštika z přeštíka bez dusitanové soli, je další nový výrobek speciálně z masa sasovských černostrakatých přeštických prasat. Je variací v zahraničí známých rilletů a zároveň zavařovaného domácího pečeného vepřového masa. Cibuli a česnek pěstujeme ve vlastní zelinářské zahradě. Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek, který vzniká velmi dlouhým pečením, ochucený BIO kořením a mořskou solí. Samozřejmě v něm nenajdete žádná aditiva ani konzervanty. V pravém slova smyslu se nejedná o klasickou paštiku, neboť maso není mleté.
Paštika vzniká jako výsledek spolupráce mezi zemědělcem Josefem Sklenářem z Biofarmy Sasov a známým kuchařem Paulem Dayem z The Real Meat Society a je součástí speciální řady výrobků pod společnou značkou "Chef and Farmer".
Bio Trhaná paštika z přeštíka získala titul Česká biopotravina roku 2016!
Po otevření spotřebujte do 48 hodin.