Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.

BIO trhaná paštika z přeštíka bez dusitanové soli, je další nový výrobek speciálně z masa sasovských černostrakatých přeštických prasat. Je variací v zahraničí známých rilletů a zároveň zavařovaného domácího pečeného vepřového masa. Cibuli a česnek pěstujeme ve vlastní zelinářské zahradě. Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek, který vzniká velmi dlouhým pečením, ochucený BIO kořením a mořskou solí. Samozřejmě v něm nenajdete žádná aditiva ani konzervanty. V pravém slova smyslu se nejedná o klasickou paštiku, neboť maso není mleté.

Paštika vzniká jako výsledek spolupráce mezi zemědělcem Josefem Sklenářem z Biofarmy Sasov a známým kuchařem Paulem Dayem z The Real Meat Society a je součástí speciální řady výrobků pod společnou značkou "Chef and Farmer".

Bio Trhaná paštika z přeštíka získala titul Česká biopotravina roku 2016!

Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Hmotnost: 250 g
Složení: BIO vepřové maso z přeštických prasat 96 %, BIO cibule, BIO česnek, mořská sůl, BIO směs koření
Skladování: 0-5 °C
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Bez plastového obalu: Ano
Bez lepku: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 3 měsíce