Jelení ragù alla bolognese - 3 porce.
V JaMi miluje poctivou českou kuchyni a s ní spojené omáčky. Boloňská omáčka, známá také jako ragù alla bolognese, je hustá, bohatě dochucená masová italská omáčka.Originál recept se připravuje z mletého hovězího nebo vepřového masa, rajčat, cibule, mrkve, celeru a bylinek. Přidává se do ní také hutné červené víno. My jsme Vám, ale tuto pochoutku posunuli o level vejš a připravili jsme ji z masa z jelena Sika.
Používáme vynikající zvěřinu z CHKO český les, naháňka Ekofarma Uher a kvalitní zeleninu. Hotovou omáčku zahušťujeme troškou do zlatova opečenou jíškou z rýžové mouky, takže si naši omáčku můžou dopřát i bezlepkáři.
Dodavatel garantuje, že hotovka je připravována z českého masa z malého a středního chovu. Původ masa pravidelně kontrolujeme.