Pohanková krupice je ideální surovinou pro přípravu výživných ranních kaší.
- Stačí ji jen zalít horkou vodou a přidat oblíbené suroviny (oříšky, semínka, med apod.).
- Využijete ji i na přípravu knedlíčků, noků a jemné zavářky do polévek, na zahušťování polévek a omáček.
-
Pozor - tato verze krupice (sáček s oranžovým pruhem) není bezlepková. Chcete-li bezlepkovou variantu, sáhněte po pohankové krupici se zeleným pruhem.
- Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky.
Hmotnost: 400 g
Složení: 100% BIO krupice pohanková
Skladování: skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 75 %
Trvanlivost: 1 rok
Baleno v: ČR
Certifikace: BIO
Alergeny: Neobsahuje alergeny