Cenově výhodné balení 3 kusů Kečupáků.
Stále nás baví, když můžeme na trh přijít s novými výrobky. Poslední horkou novinkou je řada čatní, interně nazývaná Kečupáci. Lze je takto i dohledat na www.kecupaci.cz. Jinak je také řadíme ke studeným omáčkám. Pro toho, kdo má rád netradiční a zajímavé chutě třeba při grilování, pro toho jsou naši kečupáci jako stvoření. Velmi snadné a navíc překvapivé použití je i jinde, třeba v kombinaci s rýží, či luštěninami. Jako dip se hodí velmi univerzálně a záleží jen na fantazii.
Abychom tyto zdravé omáčky přiblížili i dětem, pomohl nám náš grafik s veselými postavičkami/tvářemi, které budeme i nadále používat a rozšiřovat. Vznikne tak unikátní řada, která by se mohla líbit a chutnat široké škále jedlíků.
Řepák
Výborně se hodí k zeleninovým jídlům, grilovaným sýrům, tofu nebo si z něj lze snadno připravit pomazánku s přírodním sýrem typu Lučina, chevre a podobně. Kdo si občas dělá zeleninové placičky nebo masové karbanátky může pro jednou vyměnit tatarku za takovéto omáčky.
Složení: Řepové čatní – řepa červená min. 65%, voda, třtinový cukr, cibule žlutá, 100% citron. šťáva, vinný ocet, perníkové koření, hřebíček, zázvor, mořská sůl
Dýňák
Pěkně pasuje i k rybám, kuřeti, skopovému nebo králíku, super je připravit si pomazánku (relish) do bagety.
Složení: Dýňové čatní – dýně min. 77%, třtinový cukr, 100% citron. šťáva, vinný ocet, hořčice bílá, hořčice černá, zázvor, mořská sůl
Mangáč
Spíše k asijské kuchyni, lososovitým rybám, kuřeti, grilovaným burgrům (vege i nevege) v kombinaci s majonézou nebo i klasik cizrnové kari a všude kde se používají koření typu masala.
Složení: Mangové čatní – mango min. 73%, třtinový cukr, 100% citron. šťáva, vinný ocet, 100% pomerančová šťáva, kardamom, zázvor, muškát. oříšek, mořská sůl
Když s nimi potřete bagety nebo toustový chléb místo majonézy (nebo v kombinaci) hned vykouzlíte svěží, zajímavou svačinu.