Vinná klobása je tradiční český masný výrobek, typický zejména pro vánoční svátky. Vyrábí se z vepřového, někdy i telecího masa, které se jemně umele, přidají se rohlíky namočené v mléce, bílé víno, směs koření. Hmota se naplní do přírodního střívka.
Skvělá je opečená na pánvi jen tak nebo zlehka obalená v mouce.
Hmotnost: 500 g
Složení: vepřové maso, směs koření, bílé víno (obsahuje siřičitany), strouhanka, mléko, E250 a E450
Skladování: 0-4°C
Země původu: Česká republika
Přídatné látky: E250 – Dusitan sodný
Přídatné látky: E450 – Difosfáty
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek
Alergeny: 7 - Mléko
Alergeny: 12 - Oxid siřičitý a siřičitany
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 1 den