V JaMi miluje poctivou českou kuchyni a s ní spojené omáčky. V naší roštěnce používáme vyzrálý sirloin steak (nízká roštěná) výhradně od Ekofarma Uher a kvalitní zeleninu.
Základem každé dobré omáčky je kvalitní vývar, jenž připravíme dlouhým tažením z kostí. V případě našeho hovězího vývaru jsou to BIO masité hovězí kosti a klouby, hovězí vývar pak táhneme 16 hodin.
Ne méně podstatná je do tmava opečená cibule. Hotovou omáčku zahušťujeme do zlatova opečenou jíškou z rýžové mouky, takže si naši omáčku můžou dopřát i lidé s alregií na lepek.
Originál Vídeňská roštěná, pochází původně z Vídně, ale kvůli své úžasné chuti zdomácněla i u nás v Čechách. Aby taky ne 😊 – luxusně měkké maso, naprosto dokonalá omáčka a nahoru smažená cibulka (tu si udělejte doma čerstvou, není součásti naší omáčky ve sklenici, bohužel by nezůstala tak křupavá po zavaření omáčky).
Dodavatel garantuje, že hotovka je připravována z českého masa z malého a středního chovu. Původ masa pravidelně kontrolujeme.