Chuť tropického ráje v každém soustu!
S edicí CHOCS Piña Colada přesně toto zažijete. Sladké a svěží plátky kokosu jsme naložili do sametově jemné bílé čokolády a na závěr poprášili ananasovým prachem. Otočte víčkem a nechte se unést opojnou vůní léta.
V NATU na obalování plodů používáme výhradně BIO čokoládu vyrobenou z kakaových bobů pocházejících z Ekvádoru.
Naše bílá čokoláda obsahuje pouze tři složky - kakaové máslo, třtinový cukr a mléko, nic víc. Žádné umělé přísady jako jsou aroma, umělá sladidla, leštící látky. Opravdová čokoláda se obejde i bez lecitinu, který do ní někteří výrobci přidávají pro lepší konzistenci.
CHOCS tak bez výčitek můžete dopřát i dětem, když mají chuť na čokoládu.
TIP: Když vás honí mlsná, sáhněte po kvalitním pamlsku.
Věděli jste, že:
U kvalitní čokolády jste schopni podle chuti rozpoznat její původ. Jinak chutná čokoláda vyrobená z kakaových bobů z Madagaskaru, jinak z Hondurasu, Vietnamu nebo Ekvádoru. My používáme kvalitní čokoládu z regionu Santo Domingo De Los Tsachilas v Ekvádoru, kde se uprostřed kopců rozprostírá rodinná farma Cedeño Aguilar. Farma je známá svým vysoce kvalitním kakaem Arriba Nacional. Plantáž je také průkopníkem ve svých technologických řešeních, která nabízí výjimečné kakao s tóny zralého ovoce a banánů.