Zrající kozí sýr, krerý chutí připomíná sýry francouzského typu.
Jemnou chuť tvoří zejména mléko zvířat, která tráví většinu roku na pastvě.
Zrání probíhá na dřevěných deskách v našem sklepě po dobu 30 dnů.
Jde o výrobu s minimem strojního zpracování - velký podíl ruční práce.
Vhodný k lehkým červeným vínům.
Vakuově baleno.
Hmotnost: 110 až 120 g
Složení: mléko, syřidlo, mlékárenské kultury, sůl
Skladování: 4-8 °C
Země původu: Česká republika
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 58 dnů
Typ mléka: Kozí
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Šetrně pasterováno
Typ syřidla: HANNILASE ® /MICROLANT ® je mikrobiální koagulant mucorpepsinu vyrobený fermentací za použití vybraného kmene houby Rhizomucor miehei