Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
Kreditobraní
869 Kč
86,90 Kč
377,66 Kč/kg
Doručíme od čtvrtka 3. 4.
10 %
do 13. 4.
+2
Doručíme od čtvrtka 3. 4.

Čerstvá krůtí prsa jsou pro mnohé z nás největší lahůdkou. Jedná se o nejkřehčí a nejlibovější část z celého kusu. V této variantě jsme Vám je nachystali celé, ponechané i s kůží, tak aby při pečení zbytečně nevysychaly. Doporučujeme jako dietnější variantu sváteční pečínky nebo luxusního nedělního oběda. Po vychladnutí můžete nakrájet a použít pro přípravu dalších lahůdek.

Prsní svalovina obsahuje 23 % bílkovin s vysokou biologickou hodnotou, nejvíce ze všech druhů masa. Pro nízký obsah tuku jen ,1,1 až 1,5 %, jsou vhodné při dodržování zdravého životního stylu či při různých dietách. Krůtí prsa prodáváme vždy vcelku i s medailonem – nejkřehčí, a pro mnohé také tou nejlepší, částí prsního svalu.

Ideální příprava : délka pečení v hodinách = váze masa v kilogramech - tzn. že například krůtu 5 kg pečeme 5 hodin. Prvních 20 minut na 220 °C, potom stáhneme troubu na 160 °C, maso pečeme zakryté a půl hodiny před koncem odkryjeme, aby se vytvořila kůrka. Během pečení kontrolujeme a poléváme.

Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.

Hmotnost: 2 301 až 2 499 g
Skladování: 0-4 °C
Země původu: Česká Republika
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 4 dny
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ano
Velké balení: Ano