Vánočka je druh sladkého pečiva z kynutého těsta, který se těší velké oblibě nejen na českém, moravském a slezském území, ale i v Rakousku a Německu, kde je tradičním vánočním pečivem štóla.
Hmotnost: 500 g
Složení: hladká mouka, cukr, máslo, droždí, sůl, mléko, vejce, rozinky, mandle
Skladování: v pokojové teplotě
Země původu: ČR
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 8 - Skořápkové plody
Alergeny: 7 - Mléko
Alergeny: 3 - Vejce
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 3 dny
Energetická hodnota na 100 g/ml: 342,18 kcal
Tuky: 12,23 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 5,83 g
Sacharidy: 50,11 g
Vláknina: 2,71 g
- z toho cukry: 18,57 g
Bílkoviny: 6,98 g
Sůl: 0,13 g