Španělské mini okurčičky nakládané v kyselém nálevu. Jde o stejný druh okurek jako naše tradiční české, ale plody se sklízejí dříve, než stačí dorůst. Tradiční příloha k některým lahůdkářským výrobkům, například k selské paštice, protože příjemně kontrastují s tučností vepřového masa. Jsou i součástí původního receptu na tatarskou omáčku.
Hmotnost: 500 g
Složení: okurčičky, voda, ocet, sůl
Skladování: Na suchém a chladném místě a chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě +1°C až +5°C. Spotřebujte do 14 dnů od otevření.
Trvanlivost: min. 2 roky
Země původu: Španělsko
Bez plastového obalu: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 12 - Oxid siřičitý a siřičitany
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota na 100 g/ml: 13 kcal
Tuky: 0,14 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,04 g
Sacharidy: 1 g
- z toho cukry: 0,1 g
Bílkoviny: 1,16 g
Sůl: 3,5 g
Velké balení: Ano