Připravte si teplou čokoládu do hrnečku v pohodlí domova. Čokoláda je nastrouhaná na hoblinky, stačí ji jen rozpustit a užít si nevšední zážitek s chutnou kvalitní čokoládou bez přídatných látek.
Nejedná se o horkou čokoládu z prášku! Naše teplá hořká čokoláda získala ocenění ZLATÁ SALIMA 2016.
Návod k přípravě:
způsob: Čokoládu zalijeme horkou vodou v doporučeném poměru a pečlivě ji rozmícháme metličkou.
způsob: Čokoládu je možné nahřát ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48 °C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme teplou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.
100 g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty)
100 g čokolády = cca 2 porce