Autentické Indonéské rendang kari z čerstvých surovin, které vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Restovalo se pomalinku několik hodin, aby bylo krásně jemné.
- Z jedné sklenice uvaříte 4-6 porcí indonéského rendang kari
- Čistě rostlinného původu a je tedy vhodné i pro vegany
- Vyrobené pouze z čerstvých surovin v Přerově
- Příprava kari nezabere víc jak 15 minut
- Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu
Rendang je slavnostní pokrm indonéské kuchyně. Skládá se z hovězího masa, které se nakrájí na kostky, a dusí se s kokosovým mlékem a touto kari pastou. Přípravou se trochu podobá českému guláši nebo třeba francouzskému Beef Bourguignon. Maso můžete jednoduše nahradit jakýmkoliv rostlinným proteinem.
Hmotnost: 140 g
Složení: olej řepkový, cibule červená, kokos strouhaný, chilli papričky (9 %), voda, zázvor, citrónová tráva, galandal kořen, česnek, limetový list, koření (< 2,4 %)
Může obsahovat stopy: skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, pšenice, celeru a hořčice
Skladování: mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření v lednici a spotřebujte do 14 dní
Trvanlivost: min. 2 měsíce
Vyrobeno v: ČR
Bez plastového obalu: Ano
Bez lepku: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Bez přidaného cukru a sladidel: Ano
Energetická hodnota na 100 g/ml: 377 kcal
Tuky: 36 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 8,1 g
Sacharidy: 12 g
- z toho cukry: 3,6 g
Bílkoviny: 1,7 g
Sůl: 0,7 g